Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Termen de livrare

Livrarea produselor se va efectua in 3-5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0711056535. Colegii nostri de la LIVRARI vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Vaio.

Livrare prin curier (standard)

Livrarea produselor de mari dimensiuni vandute de Vaio:

Pentru produsele vandute de Vaio care fac parte din categoria Panouri fotovoltaice, dar si pentru alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica.

Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de Vaio:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 299 lei care contin produse vandute de Vaio , cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de Vaio este calculata in functie de localitate. Pentru livrarile comenzilor efectuate in Timisoara, a caror valoare este sub 299 lei, se aplica o taxa de de 17 lei.